Szolgáltatások

Cégünk sok éves tapasztalatának és modern technikai felkészültségének köszönhetően állunk rendelkezésre legyen szó bármely lakatosmunkáról.

Profilunkba az alábbi szolgáltatások tartoznak:

0
Alapítás éve
0 m2
Gyártócsarnok
0 m2
Saját tulajdonú telek
0 m2
Irodaépület

Kerítések, kapuk, korlátok készítése acélból

A  kerítések készítése egyike a cégünk fő tevékenységeinek, amihez kapcsolódik a kapuk készítése és a korlátok készítése is. Ezek az elemek sokszor együtt jelennek meg, együtt van rájuk szükség, így egyszerre három dolgot is meg tud rendelni egy helyről, ha éppen úgy alakul és nem szeretne több helyről is ajánlatot kérni.

Forduljon bizalommal egy olyan céghez, ami sokoldalú, megbízható és nem utolsó sorban profi is egyszerre akkor is, ha a  kerítések készítéséről van szó! Ezek a jellemzők egy olyan dolog elkészítésénél is kiemelkedő jelentőséggel rendelkeznek, mint amilyen egy kerítés. A kerítés nem véletlenül kerül a helyére, oda, ahol szükség van rá. Fontos feladatot lát el, ugyanis elhatárolja azt a területet, ami köré telepítik. A kerítés egyik oldala magán terület vagy csak időszakosan látogatható helyszín, a másik pedig az azon kívül eső közterület.

A  kerítések készítése több alapanyagból is lehetséges, de mi első sorban az acél mellett tettük le a voksunkat. Egy acélból készült kerítésről teljes bizonyossággal lehet kijelenteni, hogy képes kiállni az idő próbáját. Ez egy lényeges tulajdonsága a kerítésnek, korlátnak és kapunak is, főleg akkor, ha egyiket sem ideiglenesnek tervezik. Az acélt szépen lehet formálni, esztétikus kerítés elemek készülhetnek belőle, de ugyanakkor stabilitást, erőt, biztonságot is tud adni. Legyen a kerítés minden szempontból színvonalas!

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a szolgáltatásainkról és a tevékenységeinkről szóló leírásunk, nem kell mást tennie, csak felvenni velünk a kapcsolatot. A  kerítések készítését bízza ránk, de a korlátok vagy a kapuk tervezése és gyártása is legyen  a mi dolgunk, ha új és nem utolsó sorban minőségi darabra van szüksége.

A honlapunkon feltüntettük az elérhetőségeinket, ezeken tud kapcsolatba lépni velünk. Kérjen személyre szabott árajánlatot kollégáinktól  kerítések készítésére, korlátok vagy kapuk gyártására! A ránk bízott munkát a lehető leggyorsabban elkezdjük és az előre egyeztetett határidőre befejezzük.

Ha további információkra van szüksége keressen minket elérhetőségeinken! 

Elérhetőség

csarnok építés

Csarnok építés a legmagasabb szakmai követelmények szerint!

Csarnok építés, profi szakemberekkel, minőségi kivitelben, kedvező feltételekkel, rövid határidővel, válasszon bennünket a kivitelezéshez!

Legyen szó raktárhelyiségről, munkagép tároló épületről, vagy ipari terület kialakításáról, esetükben népszerű megoldásnak számítanak a csarnokok. Könnyedén kivitelezhetők, biztonságosak és anyagilag sem terhelik meg a vállalkozókat. Ahhoz, hogy a szakemberek a különböző területeken megtapasztalhassák az épületek előnyeit, és hosszú éveken át problémamentesen kiszolgálják őket, a csarnok építést nem lehet a véletlenre bízni. Megbízható vállalkozás közreműködésével a megrendelőket nem érhetik kellemetlen meglepetések, és az épületek utólagos javításával sem kell foglalkozniuk. Amennyiben Ön még keresi a megfelelő szakembereket a csarnok építéshez, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Cégünk a legjobbat nyújtja a csarnok építés terén, garantáljuk, hogy százszázalékban elégedett lesz a végeredménnyel. Az épületek a kor és a legmagasabb szakmai kritériumoknak egyaránt megfelelnek, a létesítmények nem okozhatnak idő előtt kellemetlenségeket. Minőségi alapanyagok és modern technológiák alkalmazásával történik az épületek kivitelezése, ezek pedig fontos szerepet töltenek be abban, hogy kiváló létesítményeket biztosítsunk a megrendelőknek. A csarnok építés befejezésével Önnek egy értékes, időtálló épülete lesz, amit az igényeinek megfelelően tud majd felhasználni. Bárhogy is alakul a cég jövője, a kész létesítmény mindig a rendelkezésére fog állni. A kivitelezésnél a rövid határidőkre is odafigyelünk, így hamar birtokba veheti az épületet.

Válasszon bennünket a csarnok építéshez, és legyen egy megbízható, biztonságos épülete a munkavégzéshez! Honlapunkon bővebb információkat is talál szolgáltatásainkról, és referenciamunkáinkat is megtekintheti a galériában. A munkálatokat kedvező feltételekkel vállaljuk. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel válaszolnak az érdeklődőknek.

Ha további információkra van szüksége keressen minket elérhetőségeinken!

Elérhetőség

Acélszerkezet gyártás bemutató terem létesítéséhez

Az acélszerkezet gyártást érdemes igény bevenni abban az esetben is, ha nem raktár vagy gyártó üzem építése a cél. A könnyűszerkezetes építési technológiához kapcsolódik az acélszerkezetek alkalmazása, amik gyorsan kivitelezhetőek a minőségre vonatkozó elvárások feladása nélkül.

Az acél rendkívül erős és ellenálló alapanyag, ami emellett jól alakítható és költséghatékonyan felhasználható építkezésekhez is. Az acélszerkezetes épületeket előszeretettel rendelik meg olyan létesítmények felhúzásához, amiknél fontos a strapabíró kivitelezés és a könnyű kezelhetőség is. Ennek alapján készülhet az acélszerkezet gyártásból bemutató terem is. 

Egy vagy akár több bemutató teremre is szüksége lehet egy cégnek, ami a termékeit a valóságban is szeretné megmutatni az érdeklődőknek. A termék tulajdonságaitól is függ, hogy milyen méretű és milyen jellemzőkkel rendelkező épületben kell kiállítani. Szanitereket, nyílászárókat, kerti medencéket vagy borászati berendezéseket szeretne saját bemutató teremben kiállítani? Mindenre van megoldásunk, az acélszerkezet gyártás lehetővé teszi, hogy egyedi paraméterek alapján készüljön el az épület. Egy ilyen épületnek az az előnye, hogy a megrendelt méretben lehet felhúzni oda, ahová csak szeretné az ügyfél. Teljesen új és modern környezetben fogadhatja az ügyfeleket és vásárlókat, ami a vállalkozásra is kedvező hatással van. 

Az acélszerkezet gyártás költséghatékony projekt megvalósítását teszi lehetővé, ami ráadásul gyorsabban elkészül, mint egy hagyományos építkezés. Ne költsön bérleti díjra vagy ingatlan vásárlásra, ha saját bemutató termet is építtethet az acélszerkezet gyártás megrendelésével! Nem csak az építtetéssel spórol, a későbbiekben szükséges karbantartás is minimális anyagi ráfordítást igényel egy acélszerkezetes épületnél.

Forduljon bizalommal hozzánk, ha az acélszerkezetes épületek előnyeit meggyőzőnek találta és szeretne egy ilyen projektbe invesztálni! Az acélszerkezet gyártásról kérjen további tájékoztatást a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

acélszerkezet gyártás
Galéria építés

Galéria építés, de nem mindegy, hová!

galéria építéssel plusz teret kap a kicsi lakás! A galéria egyike a legnépszerűbb megoldásoknak, amit a kis alapterületű ingatlanok bővítéséhez szokás alkalmazni. Csak ott fér el egy emelvény, ahol megvan hozzá a megfelelő belmagasság is. Az így kiépített vázszerkezeten elfér a hálórész, alatta pedig a nappali vagy a dolgozó rész kaphat helyet, a lépcső alatt pedig praktikus beépített szekrény.

galéria építéshez ajánlott a dologban jártas és felkészült szakembert fogadni, aki tisztában van azzal, hogy milyen alapanyagokból, hová és hogyan kell felhúzni az építményt. Az alapterület megnövelése nem csupán több helyet, kényelmesebb és élhetőbb teret eredményez, hanem még az ingatlan értékét is meg tudja növelni.

A szakember első dolga az, hogy felméri az ingatlant, valóban alkalmas e arra a belső tér, hogy begalériázzák. Az átlagos belmagasság két és fél méter körül van, tehát ennél magasabb belteret lehet csak galériázni. A galéria építés következő lépése a típus kiválasztása. Az építmény lehet fekvő vagy álló elrendezésű, meg kell nézni, hogy hol és milyen feljáró fér el, amin biztonságosan lehet közlekedni. Az álló galéria, formájából adódóan a magasabb terekbe illeszthető, a fekvő pedig a legegyszerűbb megoldás, amit a galéria építéshez fel lehet használni. Ahol nagyobb hely van és nem csupán a jobb helykihasználás a cél, ott egy egész, belső szintet is létre lehet hozni.

galéria építésnél kulcsfontosságú a teherbírás és a megfelelő alátámasztás is. A nagyobb alapterületű galériák esetében a vasból készült vázszerkezet indokolt. A legtöbb esetben korlátot is kérnek a galériához, különösen akkor, ha alvásra használják.

galéria építésben tapasztalattal rendelkező csapatra van szüksége, hogy átalakíttassa az ingatlanát? Lépjen kapcsolatba velünk, ha erős, precízen kiépített és megbízható galériát szeretne építtetni! Az acél szerkezetek tervezésében és gyártásában a komoly referenciákkal rendelkezünk, Önnek is a rendelkezésére állunk, kedvező áron, rövid határidővel!

Csarnok építés: bérlés helyett valósítsa meg saját raktárépületét!

Egyes vállalkozások bérelt raktárépületekben tárolják munkagépeiket, eszközeiket. A folyamatos kiadások bizonyos esetekben nehézséget okozhatnak a cégek számára, ráadásul így nagyon nehéz megőrizni a stabil pénzügyi helyzetüket. Amennyiben Ön is is bérelt épületben tartja a gépeit, és szeretne ennél kedvezőbb lehetőséget találni, válassza inkább a saját csarnok építését!

csarnok építéssel sokkal jobban járhat, hiszen a saját tulajdonával kapcsolatban nincsen bérleti díj, csak a fenntartás során felmerülő költségekkel kell számolnia. Ez esetben elfelejtheti a megterhelő kiadásokat, így pedig vállalkozásának nem jelenthet kihívást hosszú távon megőrizni pénzügyi stabilitását. A szolgáltatás keretein belül megbízható, a kor követelményeinek maximálisan megfelelő épületeket kivitelezünk, garantáljuk, hogy elégedett lesz a végeredménnyel.

csarnok építés segíthet, hogy kiadásai csökkenjenek. Tapasztalja meg Ön is a saját raktárépület előnyeit, és bízza ránk bátran a munkálatokat! Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

csarnok építés

Hagyjon üzenetet!