Élhajlítás, ívelés

Élhajlítás modern környezetben

Élhajlításra lenne szüksége? Cégünk élen jár a fémmegmunkálásban, legyen az ügyfelünk, keressen bennünket, a minőségi megoldásokat garantáljuk!

Élhajlítás kézzel? Felejtse el!

Bizonyos esetekben szükség lehet fémmegmunkálásra, például él vagy lemezhajlításra. Sokakat ez az igény meglehetősen váratlanul érhet, ennek alapján nincsenek is igazán felkészülve az ilyen helyzetekre. Vannak olyan kézi szerszámok a területen, amelyekkel talán el lehet kezdeni az élhajlítás folyamatát, azonban számos nehézséggel nézhetnek szembe az érintettek.

élhajlítás, lemezhajlítás
élhajlítás, lemezhajlítás

Menjen biztosra, keressen minket a lemez, élhajlításért!

Mindezek alapján megéri hozzánk fordulni, ugyanis megfelelő technikai háttér áll rendelkezésünkre az élhajlításhoz. Ez egyúttal sokkal kényelmesebb is, mert nem Önnek kell gondoskodnia a berendezésekről. Egyszerűen csak fel kell bennünket keresni, cégünk pedig teljeskörűen gondoskodik a megmunkálásról.

Az élhajlítás ezen formája nagyobb darabszám esetében különösen előnyös választás, hiszen ilyen mennyiséggel is meglehetősen hamar lehet végezni. Csak jól járhat a szolgáltatásunk igénybevételével, amellyel a jövőben is bátran számolhat, cégünk folyamatosan elérhető, és törekszünk a százszázalékos teljesítményre.

Egy korszerű technikai háttér kialakítása rendkívül sokba kerülne, az időről nem beszélve, velünk ezen költségeket könnyedén megtakaríthatja.

Rugalmasak, ügyfélközpontúak vagyunk, a fő célunk az, hogy megkönnyítsük a megrendelőink helyzetét ezen a területen is. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, tevékenységi köreinkről. A szolgáltatást kedvező feltételek mellett vehetik igénybe az ügyfelek.

Ha kérdései lennének, vagy szeretne ajánlatot kérni, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

élhajlítás, lemezhajlítás

Élhajlítás: bízza ránk!

Élhajlításra lenne szükség alkatrészek kialakításához, és szeretné a műveletet profikra bízni? Ránk számíthat!

Az élhajlítás úgynevezett hajlító alakítás, amelynek során a hajlítandó lemezben képlékeny alakváltozás következik be, és a lemez az erő-hatás megszűnte után megtartja a hajlított alakját; némi rugalmas deformáció persze megmarad. Az élhajlítást speciális eszközökkel és berendezésekkel végzik, hagyományosan azonban még kézzel végezték ezt a feladatot. A gépesítés hatására a különböző élhajlított alkatrészek ára csökkenhetett, illetve a művelet elvégzése is egyszerűbbé, illetve pontosabbá válhatott az idők során. Napjainkban már nagy pontossággal és hatalmas mennyiségekben is lehet élhajlítást végezni, ami az ipari méretű termelésben nélkülözhetetlen.

élhajlítás

Cégünk szolgáltatásai között természetesen szerepel az élhajlítás is, hiszen tevékenységi körünk a különböző fém idomok, elemek, csövek és más alkatrészek előállítására és megformázására is kiterjed. Az élhajlításhoz és más feladatokhoz korszerű gépeket használunk, de rendelkezésünkre áll kézi élhajlító, valamint lemezmegmunkáló eszköz is. E berendezések használatával a fémek formára alakítása forgácsolás nélkül is megvalósítható, sőt, akár egyedi tervezésű termékek és sorozatgyártásban készülő tárgyak is készülhetnek a megfelelő technológiával.

Az élhajlítás kivitelezéséhez komoly szaktudás és gyakorlat is szükséges, hiszen önmagukban a berendezések nem tudják megoldani a feladatokat, és ügyfeleink elégedettségét sem képesek elérni. Éppen ezért kollégáinkat a legjobbak közül választottuk ki: mind elismert szakemberek, akik hosszú évek, sőt, évtizedek óta dolgoznak a fémmegmunkálás területén, és az ez idő alatt összegyűjtött tudásukat megrendelőink javára kamatoztatják. Ha tehát élhajlításra lenne szüksége, Önnek is érdemes hozzánk fordulnia!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége az élhajlítással kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

0
Alapítás éve
0 m2
Gyártócsarnok
0 m2
Saját tulajdonú telek
0 m2
Irodaépület

További információkkal kapcsolatban keressen minket elérhetőségeinken!

Kapcsolat

Hagyjon üzenetet!