Reklámtábla gyártás kültéri felhasználáshoz

A fém, mint alapanyag széles körben alkalmazható. A reklámtábla gyártás sem marad ki a sorból, ha hozzánk fordul és megrendeli ezt a reklámeszközt.

A kültéri reklámeszközök közé tartozik a jól ismert reklámtábla is. A táblák gyártásához olyan anyagot használnak, ami erős és ellenálló. A táblák mérete, kihelyezése és típusa is meghatározza, hogy milyen gyártási folyamattal készüljenek. A fémből általában a hagyományos reklámtáblák készülnek.

A fém alapanyagot igénylő reklámtáblák közé sorolhatjuk például az óriásplakátokat, amik nagy méretű, masszív és fémből készült keretre kerülnek. A minőségi, időjárásálló és feltűnő méretben gyártott reklámtáblák kisebb változata lehet az útbaigazító tábla, ami megjelenésében hasonló a plakátokhoz tervezett táblákhoz. A még kisebb, falra rögzíthető változatot a cégér képviseli.

A reklámtábla gyártást a rendelkezésünkre álló, korszerű technológia alkalmazásával magas szinten végezzük. A méretben, formában is az ügyfelek igényei alapján készült táblák kültérre helyezhetőek.