Acélszerkezet gyártással készül az új, időtálló csarnok

Acélszerkezet gyártással foglalkozunk a mezőgazdaság és az ipar szereplői számára. Ön megrendeli, mi megtervezzük és megépítjük!

Az acél nagyon alkalmas alapanyag arra, hogy gyorsan összeszerelhető építmények készüljenek belőle. Ez lehet csarnok, raktár, bármilyen épület, ahol tárolnak, dolgoznak. Az acélból készül az épület acélváza, ami egy stabil alapot ad az épület kivitelezéséhez. Az acélszerkezet gyártás, összeszerelés még további munkafázisokkal is kiegészül. A kész acélváznak szüksége van burkolatra, ami lehet trapézlemez vagy szendvicspanel is. Az acélvázat úgy kell megtervezni, hogy jusson benne hely a bejáratoknak, ablakoknak. Az épület használatának jellege határozza meg, hogy szükség van e villamossági, épületgépészeti munkákra is. Kijelenthetjük, hogy teljes értékű csarnok készül az acélszerkezet gyártással.

Csarnok, raktár, egyik sem jelent kihívást számunkra, ha az acélszerkezet gyártásról van szó. Keressen minket bizalommal és rendelje meg a kivitelezést! Kérjen ajánlatot az elérhetőségeink egyikén!