Galéria építés és az alapvető kérdések

A galéria építést olyan ingatlanban érdemes tervezni, ahol van kihasználható szabad hely. Az átlagos belmagasságú lakásokban egy galéria inkább összenyomja, szűkösebbé teszi a teret és rontja a lakók közérzetét. Azonban a három méteres vagy annál nagyobb belmagasságú terekben már nagyon jól ki lehet használni a galéria építéssel járó előnyöket anélkül, hogy néhány hátrányát is megtapasztalná a megrendelő.

galéria építés első lépése tehát a helyszín felmérése, amit már az elején érdemes a szakemberre bízni. Ő az, aki meg tudja mondani azt is, hogy milyen típusú galéria épüljön, melyik tudja a legtöbbet kihozni a szobából, lakásból. Létezik ugyanis a galériának három típusa, az egyik a fekvő galéria, a másik az álló galéria, a harmadik pedig az értéknövelő galéria. Utóbbi már magasabb szintet képvisel, mert belső építészeti szempontból komolyabb  kihívásnak felel meg.

A galéria típusán kívül még további kérdések megválaszolása is várja a megrendelőt, amit a szakemberrel közösen tud tisztázni. Az is lényeges például, hogy mekkora helyet foglaljon el az építmény és milyen alapanyagból készüljön. Általában fa és acél kombinációja képes azt a stabilitást megadni, ami a biztonságos galéria építéshez kell. Pontos számítások után derül ki, hogy mekkora legyen a galéria mérete, teherbírása, az ingatlan falszerkezetéhez igazítva milyen alátámasztás szükséges ahhoz, hogy tartós legyen a galéria szerkezete. Ezek után már csak a részletek maradnak hátra, a szín, a korlát, a lépcső vagy a beépített szekrény kérdése!

A galéria építés egyike a cégünk szolgáltatásainak, amit ugyanolyan kiváló minőségben valósítunk meg, mint az acélszerkezet gyártást. Forduljon bizalommal hozzánk, ha úgy döntött, hogy galériával szeretné bővíteni, illetve értékesebbé tenni az ingatlanát!

A kollégáink várják hívását, keresse őket a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén! Amennyiben részletes tájékoztatást szeretne kérni, kérjen tőlünk egyedi árajánlatot a galéria építésre, tervezésre, hamarosan felvesszük Önnek a kapcsolatot!