Élhajlítás, ívelés magas színvonalon!

Az élhajlítás és az ívelés a fémek formára alakításának egyik módja, amit speciális gépekkel, illetve eszközökkel lehet kivitelezni. A fémből, ötvözetből készült elemek megformálása a gyártási folyamat része, aminek során a fém elemet a kívánt formára hajlítják, illetve ívelik.

Az élhajlítás és az ívelés is a fémfeldolgozás részét képező  folyamat, ami szintén szerepel a mi cégünk szolgáltatásai között is. A csapatunk tevékenysége kiterjed a különböző fém, vas, acél idomok, elemek, csövek előállítására és megformázására. Készítünk kerítéseket, korlátokat, lakberendezési elemeket és használati tárgyakat egyaránt.  Ezeknek az elemeknek az alkatrészeit hagyományosan kézzel alakították formára, de ma már a rendelkezésünkre állnak olyan berendezések is, amiknek a segítségével az élhajlítás és a fém elemek ívelése is jóval egyszerűbb, nem beszélve arról, hogy mennyi időt lehet így megspórolni a gyártás időtartamából is.

Az élhajlításhoz és az íveléshez a csapatunk korszerű gépeket használ, amik a jól felszerelt gépparkunk részét képezik. A gép, amit használunk a fémfeldolgozáshoz, az az Ercolina idomacél és csőívelő, de a rendelkezésünkre áll kézi élhajlító, valamint lemezmegmunkáló, élhajlító eszköz is. Ezeknek az eszközöknek és a berendezéseknek a használatával a fém formára alakítása forgácsolás nélkül is megvalósítható. A gépek kezeléséhez, a fémfeldolgozás kivitelezéséhez kiemelkedő szaktudás és gyakorlat szükséges. Egyedi tervezésű termékek és sorozatgyártásban készülő tárgyak is készülhetnek fémekből, a megfelelő technológiával. Ha igényes, időtálló és stílusos darabokat szeretne rendelni, forduljon hozzánk bizalommal!

A megrendeléseinket magas színvonalon kivitelezzük, ügyelve arra, hogy az ügyfelek minden elvárást teljesíteni tudjuk és olyan fém termékeket adjunk ki a kezünk közül, amik képviselik a cégünk szakértelmét és profizmusát. Fontosnak tartjuk, hogy a megbeszélt határidőkhöz szigorúan igazodjunk, az ügyfeleinket ne várakoztassuk meg. Az élhajlításhoz, íveléshez kapcsolódó ajánlatunkról érdeklődjön a megadott elérhetőségeinken!