Miért építtessen galériát?

A legtöbb ingatlantulajdonos arra törekszik otthona kialakításával kapcsolatban, hogy minél több hasznos terület álljon rendelkezésre. Sokaknak e téren igencsak korlátozottak a lehetőségeik, viszont akiknek az ingatlanjuk nagy belmagassággal rendelkezik, igazán szerencsésnek mondhatják magukat. Ezt érdemes kihasználni, mégpedig galéria építésével.

A galéria építése a lakáson belüli térnyerés egyik leggyakrabban alkalmazott megoldása. Ily módon nemcsak több hasznos terület áll majd rendelkezésre, hanem ezáltal nőhet az ingatlan értéke is.  

A galéria építése után az ingatlan fűtésszámláján is változást figyelhet meg. Az így létrejött kisebb belmagasság miatt a helyiséget könnyebb felmelegíteni, így kevesebbet kell költeni a fűtésre. A meleg levegő felszáll, ennek köszönhetően fent is mindig kellemes hőmérséklet uralkodhat.

Ezzel a megoldással egy igazán hasznos, sokoldalúan felhasználható helyiség nyerhető. Funkcionálhat háló vagy gyerekszobaként, de nem ritka, hogy munkavégzéshez használják fel.

Ha Önnek is nagy belmagassággal rendelkezik otthona, ami több, mint 360 centiméter, használja ki okosan a teret, ehhez építtessen galériát! A munkálatok megkezdéséhez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!