Galéria építés, de nem mindegy, hová!

galéria építéssel plusz teret kap a kicsi lakás! A galéria egyike a legnépszerűbb megoldásoknak, amit a kis alapterületű ingatlanok bővítéséhez szokás alkalmazni. Csak ott fér el egy emelvény, ahol megvan hozzá a megfelelő belmagasság is. Az így kiépített vázszerkezeten elfér a hálórész, alatta pedig a nappali vagy a dolgozó rész kaphat helyet, a lépcső alatt pedig praktikus beépített szekrény.

galéria építéshez ajánlott a dologban jártas és felkészült szakembert fogadni, aki tisztában van azzal, hogy milyen alapanyagokból, hová és hogyan kell felhúzni az építményt. Az alapterület megnövelése nem csupán több helyet, kényelmesebb és élhetőbb teret eredményez, hanem még az ingatlan értékét is meg tudja növelni.

A szakember első dolga az, hogy felméri az ingatlant, valóban alkalmas e arra a belső tér, hogy begalériázzák. Az átlagos belmagasság két és fél méter körül van, tehát ennél magasabb belteret lehet csak galériázni. A galéria építés következő lépése a típus kiválasztása. Az építmény lehet fekvő vagy álló elrendezésű, meg kell nézni, hogy hol és milyen feljáró fér el, amin biztonságosan lehet közlekedni. Az álló galéria, formájából adódóan a magasabb terekbe illeszthető, a fekvő pedig a legegyszerűbb megoldás, amit a galéria építéshez fel lehet használni. Ahol nagyobb hely van és nem csupán a jobb helykihasználás a cél, ott egy egész, belső szintet is létre lehet hozni.

galéria építésnél kulcsfontosságú a teherbírás és a megfelelő alátámasztás is. A nagyobb alapterületű galériák esetében a vasból készült vázszerkezet indokolt. A legtöbb esetben korlátot is kérnek a galériához, különösen akkor, ha alvásra használják.

galéria építésben tapasztalattal rendelkező csapatra van szüksége, hogy átalakíttassa az ingatlanát? Lépjen kapcsolatba velünk, ha erős, precízen kiépített és megbízható galériát szeretne építtetni! Az acél szerkezetek tervezésében és gyártásában a komoly referenciákkal rendelkezünk, Önnek is a rendelkezésére állunk, kedvező áron, rövid határidővel!