Gipszkartonozás segítség nélkülk  
  Eddig 3 ember végezte a munkát  
  Szállítása, mozgatása  
  Gipszkartonozás segítség nélkülk  
 
 
Gipszkartonozó berendezés

Gipszkartonozás segítség nélkül?
Legtöbb esetben a gipszkartonozás egy építkezésnek az a munkafázisa, ahol az építtetőnek már végére jár a pénze, így az is előfordulhat, hogy az önerős kivitelezést választja. Ez persze időigényes és nem is túl hatékony, hiszen a gipszkartonozás szakszerű kivitelezése is szakértelmet és gyakorlatot igényel. Nem beszélve arról, hogy míg az oldalfalaknál még csak csak boldogulunk, az álmenyezeti és tetőtéri szereléseknél felmerül a probléma, hogy kit hívjunk segítségül!? Ezekhez a munkákhoz hívnunk kell még egy-két segítőtársat, akik tartják a gipszkarton lapokat amíg felrögzítjük azokat.
Így aztán meg kell várjuk, amíg azok a barátaink ráérnek, akik még nem tudják, milyen fárasztó munka lesz a tetőterünk 100-200 m2 álmenyezetét felizzadni a helyére.
A vállalkozók is hasonló helyzetben vannak. Nekik ugyanúgy 3 embert kell a legtöbb munkához kiküldeni, a ráfordítandó munkaidő is korlátja bevételnövelésnek – így persze nehéz kompenzálni a növekvő adóterheket – a nyereség eléréséről nem is beszélve. Természetesen a piac is szorongatja a vállalkozókat, hiszen ha emelik az árakat, akkor a versenyképességüket kockáztatják ezzel.

Egy olyan megoldásra van szükség, amely megoldja, hogy a gipszkartonozás ne legyen többé fárasztó fizikai munka, hatékonyan és gazdaságosan végezhető legyen úgy, hogy mellette időt és pénzt is megtakarítunk.

Help Maister berendezés bérelhető és részletre is megvásárolható!


A MEGOLDÁS:
A HELP MAISTER gipszkartonozó berendezés


A HELP MAISTER gipszkartonozó berendezés elsődleges célja és feladata gipszkarton álmenyezetek szerelési munkálatainak hatékonyabb, gyorsabb és fizikailag könnyebb megvalósítása. Állíthatósága révén szinte minden helyzetben megoldást kínál a táblák elhelyezésére akár kiugró tereptárgyak, pl. a kád, vagy a lépcső fölé.

A HELP MAISTER berendezés a saját szállítódobozából percek alatt összeállítható. Egy gipszkarton táblát, egy ember – egyedül fel tud rá helyezni. Az önfékezős csörlővel szerelt, teleszkópos oszlopon lévő pozícionálható fejjel, néhány másodperc alatt a kívánt magasságba (max. 3,2 m) emelhető a gipszkarton tábla.

A HELP MAISTER berendezés masszívan, a saját kerekein gurul, a táblák könnyedén bármilyen pozícóba állíthatók. A HELP MAISTER berendezés fáradtság nélkül, korlátlan ideig elviseli a gipszkarton táblák 22 kg-os tömegét, akár egyenes, akár ferde síkról legyen szó és a szerelvények és az elektromos kábelek számára is könnyedén kivághatja a szerelő dobozok és a kiállások helyét.

A gipszkartonozó berendezés erős, galvanizált acélszerkezetből készül és saját tárolódobozban szállítjuk, így Önnek egyszerőbb a berendezés tárolása, szállítása, valamint a doboz az összeszerelésnél is segítséget nyújt.

Hatékonyság:
Amíg egy fő a HELP MAISTER segítségével a giszkarton táblákat szereli, ez idő alatt a felszabadult két fő a további vázszerkezet szerelését végezheti!


Help Maister bemutató film »»»

Help Maister ismertető PDF formátumban »»»

Help Maister PDF English »»»

Help Maister PDF Deutsch »»»

Help Maister PDF Românã »»»

Help Maister PDF Russian »»»


Help Maister berendezés bérelhető és részletre is megvásárolható!

 
   
 
 


 
CégünkrőlSzolgáltatásainkTechnikai háttérElérhetőségHelp Maister  
   
 
 
  Forrai design